Lidt om mig

Hej og velkommen - Bonjour et bienvenue

Jeg hedder Noa Shanti Juhl - jeg er en kvinde (et sted i 40'erne), som bor i en stor gammel lejlighed fra starten af 1900-tallet i hjertet af Aarhus - nærmere bestemt i den lille gågade omme bag den larmende busgade. Her er en næsten evig summen af menneskestemmer, selvom gaden havde sin storhedstid midt i 80'erne, sådan som jeg husker det i hvert fald, med mange små butikker med hver deres særpræg.

Nu er her flere tomme butiksfacader, men også en del beværtninger og ikke at forglemme en velbesøgt burgerbar, hvor der ofte stiger små skyer af røg op til mit vindue i 3. sals højde. Heldigvis kan jeg også se de rigtige skyer på himlen, når de sådan en gang imellem svæver forbi og videre henover byens tage.

Ja, det er de små skyer, som har inspireret mig til navnet på min blog og webbutik "Rue Nuage". Det kan nok bedst oversættes til: Gaden med skyer eller Skygaden...

Jeg kan nemlig godt lide, at tænke på skyer. De er luftige, flyvske og finurlige. Som barn elskede jeg at ligge i græsset og kigge op på dem - en hel verden af fantasi og eventyr åbnede sig... Det har alle børn vist prøvet?

Men skyerne kan stadig føre mig ad fiktive luftveje til andre steder - måske hvis jeg lukker øjnene, kan jeg så vågne op - her og nu - i Frankrig?

Bloggen skal handle om min kærlighed til Frankrig: kulturen, duftene, sproget, de franske loppefund & markederne, æstetikken, forskellene, litteraturen, caféerne, maden - ja om livet i al sin skønhed.

Jeg er uddannet lærer fra Den frie Lærerskole i Ollerup på Sydfyn. Det er en sjov og lidt skæv uddannelse med en hel masse fokus på kreativitet, projekter og fællesskab.

Af hjertet tak til Johanne Clemen Pedersen, en fantastisk fotograf og skøn veninde, for foto'et af Theresa & mig.

Jeg bor ikke alene i lejligheden: Jeg er gift med Jakob. Sammen har vi Theresa, som går på "Katten" (et andet, yndet navn for Midtbyens gymnasium). Jeg har også to voksne sønner, Johannes og Christopher, som er flyttet hjemmefra. De har lovet at hjælpe med at flytte de franske loppefund op i lejligheden, hvor jeg har indrettet én af stuerne til showroom. 

Vinden blæste...

Ja, meget kan ske på kort tid – den lille sky har fløjet mig og min familie til en ny destination.

Ny adresse:

Rue Nuage
Høegh-Guldbergs Gade 69A, st
8000 Aarhus C

Tlf: 28 60 46 44

Her er mit nye logo, som en meget dygtig designer og dejlig veninde har lavet til mig. Af hjertet tak til dig, Karoline Kvist.


La vie est belle
Vil du lære dig selv at kende, så læg mærke til, hvad du helst tænker på
Jean-Paul Sartre
there are many realities
Louise Bourgeois